Recomandări #diez pentru marți, 2 ianuarie. Evenimente pentru tine și întreaga familie

new-years-fireworks

În noul an v-am pregătit câteva evenimente de familie. Expoziții, filme și desene animate, toate sunt calde și prietenoase. Savurați din plin vacanța de iarnă alături de apropiații voștri.

#Savurează Tucano Coffee la Târgul de Crăciun!

Dragi Prieteni, Vă invităm să descoperiți cafeaua preferată de Moș Crăciun, dar și…încă ceva gustooooos! Veniți să savurați TUCANO COFFEE în inima Târgului de Crăciun! Haideți să facem împreună Sărbătorile mai Fericite și mai Gustoase!

Ne vedem la Târgul de Crăciun din Centru, de pe str. 31 August 1989 (între str. Pușkin și str. Mitropolit Bănulescu-Bodoni)! Aici află mai multe detalii.

#Ferdinand

După ce a fost confundat cu o fiară periculoasă, taurul Ferdinand este capturat și dus din casa lui. Hotărât să se întoarcă la familia sa, el adună o echipă pestriță de animale, ce vor avea parte de aventura vieții lor. E un desen animat care vă va colora ziua, vă va dărui o bună dispoziție și satisfacție. Maim ulte detalii aflați aici.

Снимок

#Vernisarea expoziției ,,O poveste de iarnă”

Centrul Republican pentru Copii și Tineret „ARTICO” în colaborare cu Studioul Radio pentru Copii și Adolescenți de la Radio Moldova organizează inaugurarea expoziției de design vestimentar și pictură decorativă ,,O poveste de iarnă”.

Vernisarea expoziției va avea loc marți, 2 ianuarie, de la ora 8:00 până la 21:00, la Casa Radio, etajul II (orașul Chișinău, str. Miorița 1). Expoziția ,,O poveste de iarnă ” cuprinde 80 de lucrări.

Mai multe detalii le puteți afla aici.

#Magia bradului 6

Un film pentru toată familia se derulează la Patria în fiecare zi. În acest film veți trăi soarta fiecărui personaj, veți râde, veți vărsa o lacrimă și cel mai important e că vă veți detașa de toate treburile casnice și de birou. E o ocazie potrivită să continuați să sărbătoriți Anul Nou la Patria Multiplex și Loteanu.

lk

Mai multe detalii le aflați aici.

#Istorie şi civilizaţie

caption

Expoziţia permanentă „Istorie şi civilizaţie” ilustrează istoria Moldovei din cele mai vechi timpuri până în prezent, în ansamblul şi coerenţa sa, prin exponate originale şi reprezentative ce pun în evidenţă o prezentare obiectivă a dezvoltării economice, culturale, politice şi sociale a societăţii omeneşti din această arie geografică în diverse epoci istorice.

Prin piese istorico-documentare şi istorico-artistice, expoziţia pune în valoare originalitatea şi particularităţile dezvoltării Republicii Moldova de-a lungul timpului. Publicul este introdus în atmosfera de epocă cu ajutorul unor exponate edificatoare, prin reconstituirea, cu mijloace specifice muzeologiei, a diferitor ambienturi sociale, a mediului economico-social, cultural, caracteristic pentru diferite categorii sociale şi etape de dezvoltare a societăţii.

Veniți la Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei de pe str. 31 August 1989, 121A. Mai multe informații le aflați aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente