Un arbitru a murit după ce a acordat un cartonaș roșu

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un arbitru a murit după ce a acordat un cartonaș roșu. S-a întâmplat la un meci dintr-o ligă inferioară din Mexic, iar agresorul riscă acum ani grei de inchisoare.

Jose Valdemar Hernandez Capetillo, un arbitru mexican care oficia în ligile inferioare a decedat în chiar prima zi a anului, într-un spital din Xalapa, un oraș situat în provincia Veracruz.

Totul din cauza unui cartonaș roșu pe care l-a arătat într-o partidă pe care a condus-o la centru pe 24 decembrie. Jucătorul eliminat de Jose Valdemar Hernandez Capetillo l-a atacat cu bestialitate pe arbitru, iar acesta a ajuns în comă, la spital. În această dimineață, medicii au pronunțat decesul, iar presa americană scrie că agresorul se află deja în spatele gratiilor și își așteaptă pedeapsa.

Nu e primul incident de acest gen care are loc în Mexic. În luna noiembrie a anului trecut, un alt arbitru a murit, după același scenariu. În timp ce medicii încercau să-i salveze viața centralului, jucătorul-agresor a fugit de la locul faptei cu o camionetă, dar a fost în cele din urmă prins de polițiști.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...