23:04:59 28.03.2024
Stiri

VIDEO // „PROSTIA anului”: Un fost consilier prezidențial CRITICĂ „PREMIERA” lui Dodon care a transmis mesajul de Revelion alături de soția sa

Politică 01.01.2018 16:36 Vizualizări7150 Autor: Ziarul National


Președintele Igor Dodon și-a rostit mesajul tradițional de Revelion la postul public de televiziune „Moldova 1” împreună cu soția sa, Galina, o premieră în R. Moldova. Acest lucru nu s-a mai întâmplat niciodată, nici pe timpul lui Mircea Snegur, Petru Lucinschi, Vladimir Voronin sau Nicolae Timofti.

„Vă dorim tot binele, dragoste și credință, realizarea tuturor viselor pe care le are fiecare familie și fiecare om”, a spus Galina Dodon.

Găselnița Președinției este dur criticată de Aurelia Peru, fosta consilieră prezidențială pe probleme de politică internă a președintelui Nicolae Timofti, care o numește „prostia anului”.

„Președinția a lansat pe 31 decembrie ora 23.55 prostia anului. Prima doamnă a fost intrusa dintr-un mesaj simbolic și important. Ce consiliere în comunicare?! Rușine. Următorul referendum inițiat de președinte, cred, va fi transformarea republicii în monarhie. Mesajul de sfârșit de an este un ritual instituționalizat. Prima doamnă nu este în distribuție! Eronat! După acest spectacol în doi de prost gust și după suspendările devenite cronice, prestația instituției prezidențiale a devenit extrem de lamentabilă. Asta modest spus”, a comentat Aurelia Peru pe Facebook.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md