Patru tineri, uciși cu cuțitul la Londra

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Patru tineri au fost ucişi, la Londra, în agresiuni separate cu cuţitul duminică şi în primele ore ale lui 2018, informează Agerpres.

Cele patru crime, fără vreo legătură aparentă între ele, s-au produs în nordul, estul şi sudul Londrei, a precizat poliţia londoneză într-un comunicat.

Victimele sunt bărbaţi cu vârste de 17, 18 şi 20 de ani. Un al cincilea tânăr, de asemenea victimă a unuia dintre aceste atacuri, a fost spitalizat în stare critică, a adăugat Scotland Yard, precizând că a reţinut cinci bărbaţi în cadrul uneia dintre anchete.

Prima agresiune mortală a avut loc duminică în jurul orei 11.30 (11.30 GMT) într-o zonă rezidenţială, iar celelalte trei între 19.35 şi 02.35 în diferite cartiere mai mult sau mai puţin frecventate din oraş, însă departe de locul unde au avut loc principalele festivităţi de Revelion.

Festivităţile de Noul An au adunat, printre altele, peste 100.000 de persoane pe malurile Tamisei pentru un foc de artificii. Deşi capitala britanică a fost ţinta a patru atentate în 2017, Scotland Yard a precizat că a mobilizat mai puţin poliţişti decât în urmă cu un an.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...