(foto) Revelionul la Orhei. Peste 25 mii de oameni au sărbătorit alături de legendele muzicii pop: Ace of Base și Dschinghis Khan 

orhei

Peste 25 de mii de oameni au venit din toate colțurile țării pentru a sărbători Revelionul în orașul care a organizat cel mai grandios concert din țară. 

În premieră pentru Republica Moldova, legendele muzicii pop: Ace of Base, Dschinghis Khan și Arabesque, au cântat pe scena din Orhei și au transformat Piața Vasile Lupu, într-un imens platou de dans.

Hiturile anilor ’80 și ’90 interpretate live de trupele legendare, un show de lumini, decorațiuni de sărbătoare și dispoziția minunată, toate acestea au asigurat o atmosferă deosebită și o întâlnire de neuitat a Revelionului.

orhei1

Pentru ca oamenii să întâlnească noul an îndulciți, la inițiativa Primarului Ilan ȘOR, cei prezenți la sărbătoare, au primit gratuit câte un croasant cu ciocolată.

Trecerea dintre ani, a fost marcată printr-un show de focuri de artificii.

orhei2

Mai mult, pe lângă concertul organizat, doritorii s-au distrat la magicul Târg de Crăciun din Orhei.

De la mic la mare, orheienii și oaspeții acestei minunate seri au pășit în 2018 cu voie bună și zâmbetul pe buze.  Concertul a continuat până mult după miezul nopții!

orhei3

orhei4

orhei5

orhei6

orhei7

orhei8

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente