/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Discursul de Revelion al lui Vladimir Putin. Ce le-a urat liderul de la Kremlin concetățenilor săi

missing
31 decembrie 2017, ora 18:33

Putin a subliniat în mesajul său că Anul Nou este o sărbătoare a familiei şi că este important ca oamenii să-şi amintească şi să aibă grijă de părinţii lor, să-i înţeleagă pe copii şi să-i sprijine pe cei din jur.

„Noul An să aducă în viaţa fiecăruia şi a fiecărei familii o schimbare în bine (…) Vreau să le mulţumesc tuturor celor care cred în ei înşişi şi în ţara lor, pentru eforturile lor şi pentru rezultate’, a spus liderul de la Kremlin, urându-le de asemenea ruşilor ca în anul 2018 ‘să vadă copii născându-se”, mesaj ce vine în contextul degradării situaţiei demografice a Rusiei.

În pofida dificultăţilor economice şi a tensionării relaţiilor cu Occidentul, Vladimir Putin a reuşit să-şi menţină popularitatea şi este marele favorit al alegerilor prezidenţiale din martie 2018, pe care dacă le va câştiga va rămâne preşedinte până în anul 2024.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram