Andrian Candu descrie în „roz” anul 2018, dar nu pentru că e an electoral

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, descrie anul 2018 în culori „roz”, vorbind despre majorări de salarii, construcții de drumuri, infrastructură și multe altele, iar toate acestea, potrivit lui, nu au nicio legătură cu anul electoral. Asta pentru că „Guvernul nu se va implica în campania electorală”, dă asigurări vicepreședintele Partidului Democrat.

Întrebat cum va fi anul ce urmează, șeful Legislativului a menționat că, „în general, anul 2018 vrem să-l considerăm un an al depășirii, să putem sincer și deschis să spunem, trăgând linia rezultatelor anului 2018, să spunem: „Gata, anul 2018 este anul în care nu mi vorbim despre tranziție, nu mai vorbim despre tranziție, vorbim doar despre creștere economică, doar despre rezultate pentru oameni, doar de lucruri frumoase, de construcția drumurilor, construcția gazoductului, canalizărilor, tot ce înseamnă infrastructură, socială, sportivă, și a creșterilor semnificative în salarii, în pensii”. Asta ne dorim în 2018 și nu că este un an electoral, dar că este un an care vine după multe măsuri luate și reforme întreprinse pe parcursul anilor 2016-2017”, a declarat Andrian Candu în cadrul unui interviu de totalizare a anului 2017 și previziuni pentru 2018 oferit postului public de televiziune „Moldova 1”.

Vedeți și: Candu: Bunurile fraudei bancare vor fi recuperate de o echipă mixtă, condusă de un procuror special

Președintele Parlamentului a dat asigurări că Guvernul, în noua sa componență, nu va fi implicat în electorală, fiind misiunea Parlamentului și a partidelor politice, să se implice în campania electorală.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...