/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 789: Lovitură Rusiei și asalt uriaș! Șeful spionajului militar de la Kiev prezice vremuri și mai grele

/FOTO. VIDEO/ O tânără moldoveancă de 22 de ani a fost ucisă de sărbători în Anglia

missing
31 decembrie 2017, ora 13:02

Tânăra a fost văzută ultima oară în ajunul Crăciunului, când a petrecut alături de prieteni. După trei zile în care nu a mai dat niciun semn, Iuliana a fost dată dispărută. Trupul ei a fost găsit în apropierea unei anexe din parcul Finsbury din Londra

Iuliana prezenta o rană înjunghiată în abdomen, dar și răni grave la cap. Polițiștii suspectează că tânăra de 22 ani a fost ucisă, după ce a fost snopită în bătaie de o persoană fără adăpost care ar fi încercat să o jefuiască, notează Libertatea.ro.

Polițiștii au făcut căutări într-un cort găsit la aproape 100 de locul în care Iuliana Tudos a fost găsită moartă. Din primele indicii, fata ar fi mers prin parc, pe o scurtătură, pentru a ajunge la casa unui prieten.

Iuliana Tudos lucra la barul World’s End din Camden, o suburbie din Nord-Vestul Londrei. Anchetatorii au efectuat percheziții și la locuința Iulianei din Upper Tollington Park. „Era o persoană amabilă… Ne-am întâlnit de două ori, la un grătar, vara trecută. Poliția a refuzat să ne dea informații. A trebuie să caut pe Google și să aflu că a fost găsită în parc”. a declarat Sebastian Jonathan, un vecin, pentru The Guardian.

Poliția din Londra a făcut publice semnalamentele Iulianei și a cerut ajutorul populației pentru a-l găsit pe autorul crimei.

În tot acest timp, prieteneii Iulianei Tudos s-au mobilizat pentru a organiza înmormântarea. Au creat o pagină prin care strâng bani pentru funeralii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram