Actualitate

HOROSCOP / 31 decembrie – momentul ideal pentru un nou început

Berbec

Daca doriti sa aveti o relatie cu persoana visurilor dumneavoastra, iesiti din tacere, vorbiti! Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa depasiti starea de emotivitate si sa intrati in dialog, angajand o discutie care sa va scoata in evidenta. Poate, la un moment dat, va trebuie sa scapati initiativa din maini pentru a permite partenerului sa-si traga sufletul, dar dupa aceea, va fi de neoprit. Exista toate premisele ca persoane pe care o veti cunoaste astazi absolut intamplator sa devina o frumoasa poveste de dragoste de lunga durata.

Taur

In povestea de dragoste pe care o traiti, vorba cu "haina il face pe om" va fi mai actuala ca niciodata. Persoana cu care sunteti in relatie va fi tentata astazi sa va aprecieze in primul rand dupa cum aratati. Asta in conditiile in care codul vestimentar de astazi se numeste eleganta si rafinament. Cel putin astazi uitati de blugi si tricouri! Daca aveti ganduri serioase in privinta relatiei, o rochie eleganta sau un costum scump vor fi cartea de vizita a succesului dumneavoastra.

Gemeni

In dragoste trebuie doar sa va depasiti teama, singura piedica din calea dumneavoastra. Astazi sunteti decis sa faceti pasul hotarator in intampinarea fericirii dumneavoastra. Daca amanati sub impulsul indoielii, veti regreta. Cu alte cuvinte, lasati la o parte neincrederea si actionati!

Rac

Este posibil ca astazi, nu se stie din ce motive, sa simtiti gelozie cand vine vorba de trecutul partenerului de viata. Poate de vina sunt niste amintiri sau intamplarea face sa va intersectati cu vreun ex. Inainte de a permite geloziei sa va strice ziua, nu uitati ca orice are un trecut, chiar si dumneavoastra. Si ca tocmai din cauza greselilor din trecut sunteti astazi asa cum sunteti.

Leu

Astrele va indeamna sa va ganditi de ce nu puteti sa va deschideti sufletul in fata persoanei iubite. De ce trebuie sa incercati sa pareti altfel decat sunteti numai pentru ca aveti impresia ca partenerul nu va poate iubi asa cum sunteti in realitate? Astazi trebuie sa aruncati masca, dezvaluind adevaratul dumneavoastra chip – poate nu ideal, dar sincer si real.

Fecioara

Sunteti tentat sa va comportati cu prea multa dezinvoltura. Daca doriti sa legati o prietenie, cautati, totusi, o persoana serioasa, care sa va tina cu picioarele pe pamant. Astrele sustin ca orice discutie purtata pe diferite teme va aprinde, intr-un final, scanteia dragostei intre dumnevoastra si interlocutor. Iar cu timpul, s-ar putea transforma intr-o adevarata pasiune.

Balanta

Va aparea un motiv sa va ganditi de ce in viata dumneavoastra intra un anumit tip de oameni. Si care nu ar corespunde pretentiilor si gusturilor dumneavoastra. O ghicitoare care poate avea doua variante de raspuns. Poate cu persoanele de "tipul nepotrivit" va simtiti in largul dumneavoastra? Sau poate, si mai simplu, idealul se afla chiar sub nasul dumneavoastra! Se pare insa ca dumneavoastra nu stiti exact care este idealul cautat!

Scorpion

Chiar daca sunteti ocupat cu treburi, merita sa amanati totul pentru mai tarziu si sa uitati, macar pentru o zi, de cuvantul "serviciu". Este o zi perfecta pentru intalniri romantice, dar daca veti fi ocupat cu altceva, nici nu veti observa. Prin urmare, lasati parul liber, desfaceti nodul la cravata sau deschideti primii doi nasturi de la bluza.

Sagetator

Este timpul ca dumneavoastra si partenerul de viata sa aveti o discutie serioasa, cea lamuritoare si pe care ati amanat-o de prea multa vreme. Fie pentru ca aveati impresia ca nu sunteti pregatit pentru asa ceva, fie pentru ca relatia inca functiona. Intr-un fel sau altul, astazi trebuie sa discutati – fara manie si teama – despre ce viitor aveti impreuna.

Capricorn

In dragoste nu trebuie sa fii uitat de karma. Conform acestei legi a cauzelor si consecintelor, nimic in lume nu se intampla fara rost, iar situatia de astazi este doar rezultatul actiunilor dumneavoastra concrete, al gandurilor si cuvintelor. Daca vreau sa schimbati ceva in viata personala, trebuie sa-i educati nu pe cei din jur, ci pe dumneavoastra. Nu este usor, dar rezultatul va fi grandios!

Varsator

Astazi este ziua cand este suficient un mic impuls, pentru ca relatia dumneavoastra cu persoana iubita sa urce la alt nivel. Astrele sustin ca toate conditiile sunt intrunite pentru un astfel de pas si ca lucrurile nu trebuie insa grabite. Pentru ca totul se va produce de la sine.

Pesti

Trebuie sa fiti pregatit pentru ca in relatia cu persoana pe care o indragiti sa va ridicati in apararea intereselor personale. Din pacate, chiar si in cele mai sincere relatii exista o bariera dincolo de care partenerul nu are ce sa caute. Astazi, partenerul dumneavoastra ar putea, din greseala, sa depaseasca aceasta linie, dar numai din dorinta de a intelege cat de departe i se va permite sa mearga.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *