Târgul de Crăciun din Chișinău va funcționa astăzi doar până la ora 20.00. Ce alte schimbări sunt prevăzute pentru seara de Revelion

qqqq-960×540

Trecerea dintre ani vine cu schimbări și în programul primului Târg de Crăciun din Chișinău amenajat după modelul marilor capitale europene.Astfel, experiența „Acasă de Crăciun” va avea un alt orar în ziua de 31 decembrie 2017. Târgul de Crăciun va putea fi vizitat începând cu ora 10:00 și își va închide porțile la ora 20:00.

Tot la acea oră și zona de gheață unde este amenajat cel mai mare patinoar din țară, dar și cele 22 de căsuțe din lemn nu vor mai funcționa. În schimb, doritorii de a trăi magia sărbătorilor de iarnă vor putea să meargă la caruselul desprins parcă din filme din zona aventurii care va avea program până la ora 22:30.

În același timp, în noaptea de Revelion, cele două intrări în Târgul de Crăciun, atât din strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni cât și Aleksandr Pușkin vor fi închise. Accesul la restaurantele de pe strada 31 august 1989 se va face de pe strada București.

În noaptea dintre ani, începând cu ora 22:00 Piața Marii Adunări Naționale va găzdui un concert care va dura până la ora 2:00.

În data de 1 ianuarie 2018, Târgul de Crăciun va avea un program obișnuit, iar atmosfera magică a primei zile va fi acompaniată de recitalurile colectivelor etno-folclorice.

Programul zilnic al Târgului de Crăciun poate fi găsit pe site-ul oficial targuldecraciun.md și pe pagina de Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente