Un număr mare de oameni au fost arestaţi în timpul protestelor împotriva corupţiei şi a condiţiilor de trai. Mai multe grupuri au continuat demonstraţiile în Teheran şi în alte oraşe din ţară.

Autorităţile iraniene dau vina pe anti-revoluţionari şi pe agenţii puterilor străine pentru izbucnirea acestor manifestaţii de protest.

În mesaje video postate pe reţelele de socializare din oraşul Dorud se poate vedea cum doi tineri sunt întinşi pe pământ, plini de sânge, o persoană spunând că au fost împuşcaţi mortal în conflictul cu forţele de ordine. Aceste informaţii nu au putut fi verificate.

Oamenii care au demonstrat la Dorud au scandat "Moarte dictatorului", referire la liderul suprem, Ayatollahul Ali Khamenei.

La Teheran, agenţia semioficială Fars a anunţat că 70 de studenţi s-au strâns în faţa principalei universităţi şi au scandat "Moarte dictatorului".

Poliţia a încercat să disperseze protestatarii şi a efectutat mai multe arestări.

La Teheran şi Karaj, protestatarii au spart geamuri ale instituţiilor de stat.

Sâmbătă, Guvernul iranian a avertizat populaţia să evite "adunările publice ilegale" ca urmare a manifestaţiilor de protest desfăşurate în toată ţara.