Focuri de armă în apropiere de Piața Roșie. Două persoane internate în stare gravă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Focuri de armă în apropiere de Piața Roșie din Moscova. În jurul orei 22:30 a serii de ieri, o persoană a rănit alte două persoane, în rezultatul unui conflict iscat între aceștia în timp de se aflau la circa 300 de metri distanță de Piața Roșie. Azi dimineață, poliția a anunțat reținerea suspectului, care a opus rezistență, cauzându-și leziuni corporale.

După incident, victimele au fost internate în spital fiind în stare gravă, în timp ce suspectul a reușit să fugă, fiind căutat de oamenii legii.

„Duminică, la 5:40, la kilometrul 40 al șoselei Hovorijskoe, polițiștii au stopat pentru verificări o mașină condusă de un tânăr în vârstă de 26 de ani, bănuit de rănirea unui bărbat de 29 de ani și a unei tinere de 23 de ani, pe 30 decembrie, într-un restaurant din strada Nikolsk”, se arată într-un comunicat al MAI-ului rus, citat de Ria Novosti.

Comunicatul precizează că în timpul reținerii, bănuitul și-a cauzat leziuni corporale, fiind transmis de angajații poliției medicilor, pentru oferirea ajutorului necesar.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...