/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Putin le-a trimis mesaje cu ocazia Anului Nou președinților de țară. Iată ce i-a scris lui Dodon

missing
31 decembrie 2017, ora 09:49

În mesajul de felicitări adresat preşedintelui Republicii Moldova, Igor Dodon, pentru Anul Nou şi pentru un Crăciun Fericit (în perspectiva Crăciunului ortodox celebrat pe stil vechi -n.red.), preşedintele rus a exprimat „apreciere considerabilă pentru eforturile liderului moldovean în scopul dezvoltării relaţiilor bilaterale; preşedintele rus a exprimat încrederea că dezvoltarea în continuare a interacţiunilor constructive în domeniile politic, comercial, economic, cultural, umanitar şi în alte chestiuni va fi în interesele fundamentale ale popoarelor prietene din Rusia şi Moldova, contribuind la stabilitatea şi securitatea pe plan regional”, precizează Preşedinţia Rusiei.

“Vladimir Putin i-a trimis un mesaj de felicitare premierului Ungariei, Viktor Orban, observând că relaţiile ruso-ungare s-au dezvoltat în mod constructiv în pofida actualei situaţii politice complicate”, anunţă Preşedinţia Rusiei, într-un comunicat postat pe site-ul propriu.

“Preşedintele Rusiei i-a transmis felicitări cu ocazia Crăciunului (în perspectiva Crăciunului ortodox celebrat pe stil vechi -n.red.) şi Anului Nou preşedintelui Serbiei, Aleksandr Vucici. În mesaj, Vladimir Putin a evocat recenta întrevedere pe care a avut-o la Moscova cu liderul sârb şi a exprimat speranţa că cele două ţări vor continua cooperarea în sensul consolidării relaţiilor bilaterale în toate domeniile de interes pentru două popoare-surori, în scopul menţinerii stabilităţii şi securităţii la nivel regional”, subliniază Preşedinţia Rusiei.

Vladimir Putin le-a transmis felicitări cu ocazia Anului Nou şi preşedintelui SUA, Donald Trump, cancelarului Germaniei, Angela Merkel, preşedintelui Chinei, Xi Jinping, reginei Elizabeth a Marii Britanii, precum şi liderilor din Slovenia, Cehia, Israel, Canada, Italia, Coreea de Sud, Siria, Finlanda, Cuba, Belarus, Spania, India, Papei Francisc şi altora.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram