23:02:30 28.03.2024
Stiri

Mărturisire SURPRINZĂTOARE // Serialul preferat al Melaniei Trump

Monden 30.12.2017 20:30 Vizualizări2245 Autor: Ziarul National


Mărturisire SURPRINZĂTOARE // Serialul preferat al Melaniei Trump sursa: google.ro

Melania Trump, Prima Doamnă a Statelor Unite, i-a dezvăluit lui Katie Rogers, jurnalistă la New York Times, numele serialului său preferat, care se dovedeşte o alegere de natură să dea frisoane, notează Le Figaro, citat de Agerpres.

Într-un articol din New York Times intitulat „Kimmel, Covfefe, «Wonder Woman»: Washington on Pop Culture in 2017”, jurnalista Katie Rogers dezvăluie o mărturisire surprinzătoare a Melaniei Trump. Jurnalista spune că „serialul preferat” al Primei Doamne este „How to Get Away with Murder”, povestea unei avocate dure, care îşi învaţă studenţii cum să-i apere pe ucigaşi până când devin chiar ei implicaţi într-o crimă. O intrigă care, sperăm, nu reflectă eventualele aranjamente îndoielnice de la Casa Albă, comentează Le Figaro.

Serialul cu tematică judiciară nu este singura emisiune de televiziune care a captat interesul Primei Doamne a SUA. Deşi nu o interesează în mod special emisiunile de tip „reality show” - cu toate că Donald Trump a fost vedeta unei astfel de emisiuni, Melania Trump „apreciază” de asemenea serialul „Empire”, o preferinţă care dezvăluie multe, potrivit lui Katie Rogers.

„Empire este o dramă bogată, excentrică”, explică jurnalista. „Care îţi propune o evadare din realitate. Cu personalităţi impresionante, de asemenea. Iar acest lucru este interesant din punctul de vedere al unei Prime Doamne care nu este în lumina reflectoarelor, dar este înconjurată de personalităţi importante”.


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md