06:30:43 24.04.2024
Stiri

Un analist politic știe cine a ÎMPINS-O pe Ana Munteanu în brațele lui Igor Dodon: „Ei ar urma să fie întrebați de ce n-au mișcat un deget”

Monden 30.12.2017 19:00 Vizualizări7364 Autor: Ziarul National
Un analist politic știe cine a ÎMPINS-O pe Ana Munteanu în brațele lui Igor Dodon: „Ei ar urma să fie întrebați de ce n-au mișcat un deget”


Comentatorul politic Petru Bogatu îi ia apărarea câștigătoarei de la „Vocea României”, Ana Munteanu, care a devenit ținta criticilor după ce a acceptat „Diploma de Onoare” oferită de președintele Igor Dodon. Bogatu consideră că vinovați de acest incident s-ar face reprezentanții partidelor proeuropene, care „nu au mișcat un deget” după ce tânăra de 16 ani a fost votată de cetățenii de pe ambele maluri ale Prutului și și-a adjudecat prestigiosul trofeu.

CITIȚI și Câștigătoarea de la „Vocea României” este ASPRU CRITICATĂ de un DEPUTAT de la București pentru că a acceptat diploma oferită de Igor Dodon: „Rușine! Așteptam mai mult discernământ”

„Scurtul drum de la extaz la agonie. Urmăresc uluit cum dragostea pentru juna și talentata interpretă Ana Munteanu a degenerat abrupt într-o ură dezlănțuită. Ea, fără doar și poate, s-a dus la Dodon din culpă. A greșit. Dar nu uitați că a gafat un copil. O mlădiță verde românească de doar 16 ani.

Cei care i-au sărit în cap acestei fete firave, spumegând de mânie, nu se tem de Dumnezeu, hărțuind o minoră? Culmea, au luat-o la rost până și aliații de odinioară ai lui Dodon care au protestat cot la cot cu el în centrul Chișinăului.

Citește și: RĂSPUNSUL câștigătoarei „Vocii României” pentru cei care o critică: „Igor Dodon este prima și unica persoană de stat care mi-a apreciat succesul”

Se întâmplă ceva foarte grav, de vreme ce nu ne stăpânim resentimentele în fața unei tinere care nu a împlinit încă vârsta majoratului. Se vede că ne-am pierdut busola morală, dacă ne revărsăm furia asupra unei adolescente pe care mai ieri, când a câștigat concursul „Vocea României”, am ovaționat-o cu duioșie.

Înțeleg nemulțumirile și revoltele pe care le-a provocat acceptarea diplomei lui Dodon. Atâta doar că nu unei eleve este cazul să-i cerem socoteală pentru acest incident, ci conducătorilor proeuropeni care nu-și mai încap în piele de mândrie pentru statul R. Moldova. Ei ar urma să fie întrebați de ce n-au mișcat un deget pentru Ana Munteanu, împingând-o în brațele Dodonului”, a scris acesta pe o rețea de socializare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md