03:56:38 19.04.2024
Stiri

RĂSPUNSUL câștigătoarei „Vocii României” pentru cei care o critică: „Igor Dodon este prima și unica persoană de stat care mi-a apreciat succesul”

Monden 30.12.2017 12:43 Vizualizări7941 Autor: Ziarul National
RĂSPUNSUL câștigătoarei „Vocii României” pentru cei care o critică: „Igor Dodon este prima și unica persoană de stat care mi-a apreciat succesul”


Câștigătoarea din acest an a concursului „Vocea României”, basarabeanca Ana Munteanu de 16 ani, a fost dur criticată pe rețelele de socializare pentru că a mers ieri la președintele Igor Dodon pentru a ridica o diplomă.

Criticile se referă în special la faptul că Ana Munteanu a fost votată și susținută de români, inclusiv de cei din R. Moldova, dar s-a dus să se îmbrățișeze cu președintele românofob, care i-a numit anterior „lepădături” pe cei care simt românește.



Drept replică, Ana Munteanu a scris pe Facebook că „domnul președinte, Igor Dodon, este prima și unica persoană de stat din R. Moldova care m-a apreciat pentru succesul obținut la „Vocea României”.

„Unica mea „politică” este dragostea pentru muzică! Nu transformați orice eveniment în politică!”, a mai scris câștigătoarea „Vocii României” pe Facebook.



Unul dintre puținele mesaje de susținere a ei a venit de la Valeriu Moruz din „Brio Sonores”, trupă care a câștigat un alt concurs de la „Pro TV”, „Românii au talent”.

CITIȚI și Câștigătoarea de la „Vocea României” este ASPRU CRITICATĂ de un DEPUTAT de la București pentru că a acceptat diploma oferită de Igor Dodon: „Rușine! Așteptam mai mult discernământ”

„Trebuie alte țări să-ți aprecieze talentul și apoi se trezesc și ai noștri și pomenesc printre dinți că au auzit nu știu ce, nu știu de cine, nu știu pe unde... și apoi realizează că „se nasc și la noi oameni”. Atât timp cat voi nu ați făcut nimic ca să susțineți această tânără (sau alte talente), nu aveți dreptul moral să vă expuneți referitor la ce trebuie sau nu să facă... E mare fata, are familie care poate să-i dea un sfat... Arta nu are tentă politică, o decorație de stat nu semnifică carnet de partid sau orientare politică, înseamnă că țara asta are un talent care merită apreciat măcar cumva... V-ați obișnuit numai să criticați și să atribuiți totul politicii în loc să scrieți macar un mesaj și sa-i spuneți ca este foarte bravo și se mândrește o țară întreaga cu ea, Ana Munteanu!”, a scris Moruz pe aceeași rețea de socializare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md