Situaţia la frontieră; Trei moldoveni au primit refuz de intrare în Federația Rusă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

în rezultatul desfășurării activităților de supraveghere și control la frontiera de stat, prevenire și combatere a migrației ilegale și a infracționalității transfrontaliere, angajații Poliţiei de Frontieră, pe parcursul a 24 de ore, au fost înregistrate mai multe ilegalități.

Conform datelor, șase persoane au încălcat regimul punctelor de trecere, iar cinci cetățeni străini au depășit termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova. Au fost înregistrate două tentative de trecere cu documente falsificate, iar opt persoane au încălcat regulile de folosire a vinietelor.

Mai mult, două persoane în conflict cu legea și trei mijloace de transport puse la consemn au fost reținute, urmare a informațiilor parvenite de la organele de drept naționale. De asemenea,

Potrivit datelor statistice privind traversarea frontierei de stat, în punctele de trecere fluxul de persoane a constituit 65 873 traversări, dintre care un număr de 36 539 treceri pe sensul de intrare în R. Moldova. Din Numărul total de traversări, 39 273 treceri au fost ale cetățenilor moldoveni.

Cele mai solicitate puncte de trecere au fost punctul de trecere Leușeni – 9.233 traversări persoane, Otaci – 10.090 traversări persoane, Aeroportul Internațional Chișinău – 8.515 traversări persoane, Sculeni – 7.318 traversări persoane, Giurgiulești-Galați – 5.133 traversări persoane, Criva – 3.823 traversări persoane.

Atenţie. La ora actuală, în punctul de trecere Criva se înregistrează trafic intensiv pe sensul de ieșire din țară.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...