(METEO) Adio, zăpadă: Vezi cum va fi vremea în ultima zi a anului

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Vremea se anunță deosebit de caldă pentru această perioadă a anului. Astăzi sunt așteptate temperaturi de până la 7 grade Celsius și precipitații slabe pe tot teritoriul ţării, iar ultima zi a anului va fi una caldă, cu mult soare.

Conform Serviciului Hidrometeorologic de Stat, astăzi vom avea precipitații slabe pe tot teritoriul republicii, iar mâine norii aducători de precipitații vor fi risipiți de soare.

Astfel, astăzi în nordul ţării sunt așteptate valori termice între +2..+5 grade Celsius ziua, iar pe timp de noapte se așteaptă -1..+2, în timp ce în sud se vor înregistra valori situate între +1..+4 grade Celsius ziua, iar noaptea +1..+4 grade Celsius.

În Chişinău vom avea temperaturi de +3..+6 grade Celsius în timpul zilei, iar noaptea termometrele vor oscila între 0..+3.

Ultima zi a anului va fi una caldă cu mult soare, în Centrul ţării cu temperaturi de până la 6 grade Celsius, iar în Sudul ţării vom avea temperaturi de până la 7 grade Celsius. La Nord se așteaptă precipitații slabe și temperaturi de până la 5 grade Celsius.

În următoarele zile se anunță o ușoară încălzire a vremii, temperaturile din termometru vor arăta +9 grade Celsius, în primele zile ale anului 2018.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...