/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

/VIDEO/ O nouă problemă pentru locuitorii din preajma Circului. Nu au tomberoane și sunt nevoiți să arunce gunoiul în râpă

missing
29 decembrie 2017, ora 19:03

După ce ieri, oamenii de pe strada Bulbocica s-au plâns postului nostru de televiziune că drumul de lângă casele lor este numai glod, astăzi, compania petrolieră, care a construit în preajmă o benzinărie și a închis drumul principal de acces, a început să pietruiască strada.

„- Cât ne permite timpul, încolo o să lucrăm înainte. – Până la sfârșitul străzilor? – Până la sfârșitul străzilor”.

Oamenii sunt bucuroși că, în sfârșit, vor avea un drum cât de cât accesibil.

„Dă Doamne să ajute Dumnezeu și să facă drumul acesta. Că iată noi ne ducem după pâine, lângă Circ. În magazine nu pot intra, mi-i rușine. Ori în troleibuz să te sui”.

Și pilonul putred, care atârna de luni de zile de firele electrice, a fost dat jos.

„Dimineață eu m-am dus la lucru și când am venit l-am găsit jos. Acum ies din ogradă fără frică”.

„Slavă Domnului, nu mai stă acolo. Vă mulțumesc mult pentru că datorită faptului că nu ați trecut cu vederea acest lucru, problema s-a rezolvat. Fără contribuția voastră, nu s-ar fi făcut nimic”.

„Consumatorii nu au avut nici un moment de întrerupere avariată a energiei electrice și acest lucru s-a făcut doar ca să se reacționeze la solicitarea acestor oameni”, spune Vasile Gribincea, secretar de presă Red Union Fenosa.

Apar, însă alte probleme. Oamenii spun că nu au unde arunca gunoiul. Directorul Regiei Autosalubritate, Tudor Maniv, spune că drumurile pline de noroi fac imposibilă intrarea autospecialelor pe această uliță.

„Tot omul cela a vorbit ca să vină o mașină să ia gunoiul. Dar ei au spus… ei, pentru o casă să vină mașina încoace prin glodul acesta”.

„S-a dus la Pretură băiatul și a scris cerere să ne pună aici coșuri de gunoi. I-au zis că nu poate mașina să intre”.

„Să facă acces, să facă drum și e tot. Și eu fac contract și o să duc gunoiul. Nu-s probleme, noi suntem în stare să rezolvăm orice problemă dacă este acces”, susține Tudor Maniv, director al Regiei Autosalubritate.

Pe strada Bulbocica locuiesc peste 10 familii.

Reporter: Veronica Vacari
Imagini: Oleg Cozlov

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram