/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Vine „Anul Cîinelui”. O rochiță pentru cățelușe costă între 200 și 500 de lei

missing
29 decembrie 2017, ora 18:52

Olga are cățel de mai bine de trei luni. Patrupedul a reușit, deja, să-i schimbe prioritățile vieții. Și pentru că vine „anul câinelui”, a decis să-l alinte cu un cadou binemeritat.

„Este prima cumpărătură, nu a fost greu, ele sunt foarte diferite și colorate”, spune Olga Alexeeva.

Nu ia fost greu să-i aleagă o hăinuță. Și nici cățelușa Carla nu a făcut mofturi la coloristică.

„Am decis să-mi bucur cățelușul fiindcă vine Anul Nou și vreau ca ea să fie la modă, în haine de sărbătoare în ajunul anului. Am ales culoarea verde pentru că este culoare bradului, a bucuriei și fericirii”, spune Olga.

Comercianții spun că hăinuțele pentru câini și pisici sunt în vogă în perioada rece a anului, mai ales de sărbători. Unii aleg pulovere, alții salopete. În preajma sărbătorilor, stăpânii își îmbracă cățelușele în rochițe.

„În ajunul Anului Nou, mulți aleg costume decorate cu pietricele. Avem hăinuțe atât pentru femele, cât și pentru masculi. Prețul mediu, pentru rochițe, variază între 200 și 500 de lei în funcție de costum”, susține Maria Munteanu, consultant.

Anul 2018, potrivit Calendarului Chinezesc este anul „Câinelui de Pământ”. Legenda spune că cei născuți sub acest semn zodiacal vor avea un an norocos, iar luna februarie va fi una specială.

Repoter: Igor Grițco
Operator: Oleg Cozlov

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram