Top 5 oferte imobiliare promoționale de la companiile de construcție din Chișinău

Dacă sunteți în căutarea unui apartament sigur, confortabil și accesibil ca preț, noi vă prezentăm top 5 cele mai bune avantajoase oferte, privind raportul calitate/preț, de la companiile de construcție de elită de pe piața locală. Acum, în perioada sărbătorilor de iarnă, aveți posibilitatea să procurați apartamente premium la prețuri econom.

#1. Complexul rezidențial de clasă premium „MIDTOWN” vă întâmpină cu apartamente realizate după cele mai înalte standarde de calitate și gândite pentru a îndeplini toate necesitățile dumneavoastră de confort. Arhitecții și designerii vă oferă cele mai inovative și îndrăznețe concepte pentru locuința dumneavoastră. Complexul locativ este amplasat într-o zonă cu infrastructură bine dezvoltată, fiind conectată cu cele mai importante artere și străzi ale Chișinăului. Locuind în acest bloc, aveți accesibilitate la hipermarketul de peste drum, spitalul nr.1, parcul „Valea Trandafirilor”, mănăstirea Ciufea, centrul comercial Malldova – toate situate în imediata apropiere a complexului.

Clădirea este construită din cărămidă roșie, material ce conferă durabilitate, rezistență și funcționalitate. Un aspect deloc de neglijat este faptul că fundamentul acestui bloc a fost realizat pentru o construcție de 16 etaje. Într-un final, constructorii s-au oprit la 11 etaje, ridicând un bloc rezidențial excusivist, cu o bază stabilă și trainică.

Creat într-un stil modern cu accente clasice, complexul „MIDTOWN” vă propune apartamente de calitate premium, spațioase, cu finisaje de lux care corespund perfect stilului de viaţă contemporan. Blocul dispune de fațadă ventilată ce reprezintă o soluție de termoizolare completă cu vată minerală, structura portantă, o folie anti-vânt și un material de placare. Fațada nu arată bine doar din exterior, dar asigură un mediu sănătos și în interiorul clădirii. Datorită geamurilor panoramice, interiorul capătă mult spaţiu şi lumină, iar terasele şi balcoanele oferă oportunitatea de a simţi conexiunea cu natura, fară a ieşi din încăpere. De la etajele superioare se deschide o vedere panoramică nemaipomenită spre Botanica, Viaduct, centrul vechi al capitalei. Geamurile sunt dotate cu tehnologii de ultimă generație, 4S LOW-E, cu 3 camere. Sticla de ultimă generație protejează împotriva frigului, caniculei, prafului și umidității. În plus, între foile de geam se utilizează gazul inert kripton. Acesta asigură o protecţie termică superioară termopanului cu aproximativ 35%, iar zgomotul din exterior este redus la maxim. Totodată, la construcția pereților interiori, între straturile de cărămidă, se aplică protecție dintr-un material special, care oprește chiar și sunetul de 45 de decibeli. Izolația fonică de la o cameră la alta este asigurată în totalitate. Practic, puteți asculta muzică la volum maxim, să dați o petrecere de zile mari, să organizați o mini-discotecă fără a deraja vecinii.

Pentru a nu avea probleme cu infiltrațiile de apă în pardoseli, acestea dispun de o hidroizolație eficientă care împiedică orice fel de accidente ce ar putea duce la deteriorarea finisajelor din încăperile adiacente. În cazul în care uitați robinetul deschis, puteți sta fără grijă că nu veți inunda pe nimeni. În plus, centralele termice individuale sunt amplasate într-o camera comună pe etaj și, în cazul în care gazul se deconectează, locatarii au posibilitatea să pornească încălzirea cu combustibil solid – lemne, cărbuni etc. Acest aspect este unul foarte important, pentru că scutește locatarii de riscul unei scurgeri de gaze în locuință și, totodată, nimeni niciodată nu rămâne fără energie termică. În apartament va fi doar telecomanda prin care dumneavoastră puteți regla temperatura așa cum vă doriți.

Complexul dispune de un lobby spațios, recepție și o zonă lounge amenajată conform ultimelor tendințe în design. Serviciile de concierge vor fi aplicate pe deplin în cadrul ansamblului,  acestea oferind  parcare supravegheată, cleaning, servicii de livrare și altele. Pentru comoditatea locatarilor, complexul este dotat cu 2 ascensoare.

În subsol sunt amenajate 18 locuri de parcare suplinite cu încă 75 de locuri pe teritoriul adiacent blocului locativ. Și atenție! La procurarea apartamentului beneficiați absolut gratuit de loc de parcare. Spre deosebire de celelalte companii, la „MIDTOWN” dumneavostră nu achitați absolut nimic în plus. Costurile se rezumă doar la serviciile pentru deservirea blocului.

În afara faptului că fiecare apartament are un design unic, acestea sunt vândute fie în variantă albă, fie – la cheie, renovate cu materiale și finisaje de cea mai înaltă calitate. Complexul „MIDTOWN” va fi dat în exploatare în martie 2019. Pentru confortul ulterior al tuturor locuitorilor, aceștia vor avea la dispoziție 8 luni pentru a-și renova apartamentele, în caz contrar imobilele vor fi renovate de către companie, iar costul va fi suplinit. Așadar, uitați de disconfortul de a locui încă vreo 3-5 ani în zgomot de perforator, așa cum se întâmplă în majoritatea complexelor locative. După 8 luni de la darea în exploatare, traiul liniștit și confortabil vă este garantat.

Primele 44 de apartamente sunt la prețuri de excepție. Numai acum m2 constituie 1000 de euro – variantă albă, iar varianta finisată la cheie o puteți procura cu 1200 de euro/m2. Au mai rămas câteva apartamente, așa că grăbiți-vă să prindeți oferta exclusivă.

#2. Pentru favoriții sectorului Botanica, „BEMARCONSTRUCT” SRL vă oferă apartamentul ideal pentru dumneavoastră într-un bloc de elită, cu 9 nivele, acum la preț uimitor. Complexul locativ este amplasat pe str. Pompierilor, 12 (intersecție cu str. Sarmizegetusa). Blocul este de elită, cu 8 apartamente pe etaj, cu pereții de cărămidă, beneficiază de izolare termică a faţadei, care este vetilată, cu vată minerală și cheramogranit, ceea ce asigură izolația fonică și termică la cote înalte. În afară de avantajele legate de termoizolare și prevenirea condensului, o fațadă ventilată aduce beneficii și în zona de izolare fonică. În plus, pardoseala şi pereţii cu izolaţie fonică şi termică asigură confortul în apartament. Fiecare imobil dispune de încălzire autonomă, cu instalarea cazanului de clasa A (marcă italiana Baxi), geamuri termopan cu 6 camere şi 3 rânduri de sticlă, de marcă germană, contoare individuale la gaz, electricitate şi apă, interfon, telefon, TV, internet – fibră optică.

 

MMMM44

Blocul dispune de parcare subternă, ascensor silenţios cu deplasare inclusiv la parcarea subterană, având capacitatea de o tonă. Casa este construită din banii companiei, astfel că potențialii clienți nu au investit nimic. Proprietarii au depus mult suflet în acest bloc locativ, construind ca pentru propria casă. Pentru comoditatea familiilor și bucuria copiilor, terenul de joacă și teritoriul adiacent vor fi amenajate într-un mod deosebit. Scara de la intrare este realizată din marmură combinată cu granit din Italia. Blocul deja a fost dat în exploatare. În prag de sărbători, compania vă oferă o reducere de la 740 la 680 de euro m2, la achitarea integrală. Oferta este valabilă până pe 15 ianuarie.

#3. Tot în sectorul Botanica, „Reconscivil” are oferte avantajoase pentru dumneavoastră, pe str. N. Titulescu, 28/2. Complexul locativ are 10 etaje locative și parter, cu un număr de 82 de apartamente cu 1, 2 și 3 odăi. Etajul 5 este preconizat pentru apartamente finisate ”la cheie”. La parter este prevăzută construirea garajelor individuale. Blocul este dotat cu două ascensoare. Clădirea este construită din cărămidă roșie. Tîmplăria este din profile PVC cu geamuri termopan. Încălzire individuală, bazată pe cazane murale conectate la un sistem de coșuri de fum. Rezistența seismică proiectată a clădirii constitue 8 grade la scara Richter. În curtea blocului va fi amenajat terenul de joacă pentru copii și locurile pentru parcare temporară. Acest proiect permite transformarea planificărilor proiectate ale apartamentelor, ceea ce permite fiecărui proprietar de a personaliza apartamentul său în mod individual. Zona dispune de o infrastructură dezvoltată, acces facil la transportul public și grădinițe, școli. Blocul a fost deja dat în exploatare. Acum aveți posibilitatea să procurați apartamentul de vis la prețul promoțional de 650 de euro m2.

#4. În sectorul Ciocana al capitalei, compania „Braus” vă oferă apartamente la prețuri promoționale în blocul locativ de pe strada Mircea cel Bătrân, 31/5 – o zonă verde şi liniștită a Chișinăului, cu o infrastructură bine dezvoltată. Blocul are acces la strada I. Dumeniuc. Clădirea are o arhitectură modernă în stil minimalist, dispune de o curte interioară îngrădită cu teren de joacă pentru copii. În imediata apropiere de complexul rezidențial se află marketul Linella, Green Hills, școală, grădiniță, parc și zonă de pădure, ceea ce va oferi viitorilor locatari un trai liniștit, aer curat și zone de recreere. Blocul este compus din subsol (dispune de locuri de parcare și debarale), parter și 8 etaje locative, câte 7 apartamente pe scară. Structura blocului este din carcasă de beton armat monolit cu pereții exteriori și interiori din cărămidă roșie. Izolarea termică exterioară a fațadei este realizată cu polistiren extrudat și vată minerală, acoperită cu materiale de finisare calitative. Spaţiile comune, holurile de circulaţie și scările vor beneficia de pardoseli acoperite cu marmură și pereţi lavabili. Apartamentele sunt oferite în varianta albă ideala care include încălzire autonomă în fiecare apartament cu instalarea centralei termice marca IMMERGAS. Sistem de încălzire a pardoselei în baie și bucătărie, uși la intrare din metal, geamuri termopan REHAU cu 5 camere și un grad înalt de eficienţă energetică, conexiune la toate reţelile (apă, curent, canalizare, gazei, interfon, telefon, TV, internet – fibră optică.). Complexul locativ a fost deja dat în exploatare, iar pentru dumneavoastră am instituit oferta de 600 de euro m2.

#5. Revenind în zona centrală, compania „Lagmar” are oferte grandioase pentru dumneavoastră. Complexul locativ de pe strada Gheorghe Cașu este situat într-o zonă liniștită a sectorului Centru, la 10 minute distanță de centrul comercial Malldova și memorialul Eternitate. Complexul este compus din 6 blocuri a câte 10 etaje. Totodată, acesta dispune de o imensă parcare subterană și debarale de diferite dimensiuni la primul etaj. Curtea și spațiul adiacent este amenajat corespunzător, încât locatarii să ducă un trai în siguranță într-o atmosferă confortabilă. În acest complex au mai rămas câteva apartamente de vânzare. „Lagmar” a elaborat o modalitate de plată flexibilă, care vine în întâmpinarea fiecărui client, astfel puteți achita în rate lunare/trimestriale/semestriale sau integral. La achitarea prețului integral compania oferă reduceri generoase. Procurați-vă acum apartamentul în care dumneavoastră să fiți proprietar. Nu ratați oferta exclusivă! Prețurile încep de la 444 de euro m2 până la 600 de euro.

Compania Top Imobil vă ajută să alegeți ușor apartamentul ideal la un preț mai mult decât avantajos. Devenind clientul nostru, dumneavoastră beneficiați de reduceri de până la 20% la procurarea materialelor de construcții. În plus, serviciile de design pentru apartamentul procurat vi le oferim absolut GRATUIT. Veți beneficia de un design unic, exclusivist, realizat cu materiale de calitate superioară, fără a achita nimic în plus.

 

Vreți să aflați GRATUIT, de la un specialist, dacă apartamentul pe care ați decis să-l cumpărați merită banii? Contactați-ne pe noi! Numai la Top Imobil dispuneți de consultație gratuită pentru alegerea apartamentului de vis. Specialiștii noștri au o vastă experiență în domeniul imobiliar. Spuneți-ne doleanțele proprii, iar noi vă vom oferi apartamentul ideal pentru confortul și siguranța dumneavoastră. Totodată, chiar dacă ați găsit deja un apartament în complexe locative sus-numite și ați decis să-l procurați, contactați-ne, iar noi vă vom oferi același apartament la un preț mult mai accesibil. Grăbiți-vă să întâmpinați Noul An într-un apartament nou!

Adresa noastră: Chișinău, str. Șciusev, nr. 44

www.topimobil.com

Tel.: 0677 22 200/ 022 22 39 87

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente