/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Peste 300 de pompieri și salvatori, gata să intervină în perioada sărbătorilor de iarnă

missing
29 decembrie 2017, ora 13:35

Suplimentar, vor fi pregătite gărzi constituite din alți 300 de salvatori și pompieri cu alte zeci de unități de tehnică, gata să intervină în situații excepționale. Gărzile de pompieri vor fi prezente și în cazul evenimentelor cu aglomerație de persoane, care vor avea loc în țară în perioada sărbătorilor.

Mai mult, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI recomandă respectarea normelor anti-incendiare, la instalarea și folosirea bradului, la exploatarea sobelor de încălzit, dar și la exploatarea aparatelor electrice de încălzit și alte instalații electrice.

Toate acestea trebuie deconectate la ieșirea din casă și înainte de culcare. Copiii nu trebuie lăsați să le folosească și nici să fie antrenați în exploatarea lor. Cei care au în grijă minori și persoane în etate, sunt rugați să aibă grijă maximă față de aceștia, pentru a preveni situațiile de risc cu pericol pentru viață și sănătate.

În cazul în care sunt observate incendii sau alte situații, este important să fie alertat Serviciul de urgență 901, pentru apelarea serviciilor competente.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram