Panoul de anunțuri „999” anunță lansarea unui nou proiect – 999 Master. Te va ajuta să alegi mai ușor cei mai buni meșteri și oferte din fiecare domeniu

Panoul de anunțuri „999” anunță lansarea unui nou proiect – 999 Master! Acesta va aduna recenziile meșterilor din toate domeniile, care vor oferi servicii pentru orice problemă și întrebare cotidiană.

Ce este 999 Master?

999 Master este un serviciu de recenzii, menit să vă ajute la selectarea specialiștilor, care să vă ajute la reparația dispozitivelor, reparații în apartament sau să vă coafeze pentru vreo ocazie. Scopul proiectului 999 Master este de a selecta maeștri adevărați, de la meditatori la limba engleză până la instalatori și electricieni.

Cum funcționează proiectul?

Aici căutați meșterul, care vă va ajuta să rezolvați problema apărută. Chestionarul fiecărui meșter este prevăzut cu o listă de prețuri, pentru a vă ajuta să alegeți mai ușor meșterul.
Principalul avantaj oferit de 999 Master sunt recenziile reale. Pe pagina fiecărui specialist găsiți recenziile clienților, din care aflați, cât de bun este meșterul și cât de bine își face meseria.

La momentul lansării, site-ul prezintă patru categorii generale:

#Meșteri în reparații. La această categorie găsiți meșterii, care fac reparații prin casă, dar și cei care repară dispozitive electrocasnice.

#Specialiști în frumusețe. Aici sunt selectați toți frizerii, cosmeticienii și maseurii – adevărați maeștri.

#Mecanici auto. La această categorie găsiți toți specialiștii, care vă vor asambla și dezasambla mașina, făcând din ea o drăgălășenie adevărată.

#Șoferi. Aici îi găsiți pe cei, care vă ajută să transportați diverse lucruri, să-i ducă pe oaspeți la o nuntă sau să vă ducă în vacanță.

Pentru viitor, se preconizează mai multe categorii, iar printre meșteri vor apărea mai mulți specialiști noi.

Trebuie remarcat în mod aparte că administrația a elaborat un sistem de verificare a autenticității recenziilor, pentru a evita „umflarea” ratingului meșterilor. În plus, orice recenzie apare pe site numai după procedura de verificare.

Dacă aveți abilități profesionale și doriți să participați la proiectul 999 Master, înregistrați-vă pe site

Pentru mai multe detalii accesați acest link.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente