Ca în filme: Un individ din Capitală reţinut, după ce ar fi împuşcat în cap un bărbat și ar fi încercat să fugă din țară

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din Capitală a ajuns de urgență la spital după ce ar fi fost împușcat în regiunea capului de către un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Capitală. Incidentul ar fi avut loc ieri în jurul orei 21:00, într-un local din sectorul Ciocana al Capitalei.

Potrivit poliției, în urma unui conflict iscat cu trei persoane necunoscute, în direcţia victimei a fost efectuată o împuşcătură dintr-un pistol de model necunoscut. Imediat după incident, cei trei agresori au fugit de la locul crimei într-o direcţie necunoscută.

Ulterior, polițiștii au obţinut informaţii, privind intenţia celui care ar fi împuşcat să părăsească teritoriul ţării. Astfel individul a fost reţinut la punctul de trecere Tudora, raionul Ştefan-Vodă.

Ulterior, poliţiştii au depistat pistolul păstrat legal, cu care ar fi efectuat împuşcătura în direcţia victimei, în automobilul unui cunoscut, cu care ar fi venit la punctul vamal. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 36 ani, fiind reţinut de 72 ore împreuna că suspectul, sub aspectul „Favorizarea infracţiunii” Cod penal.

Bărbatul care ar fi efectuat împuşcătura este cercetat penal pentru tentativă de omor şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 până la 15 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...