/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Tentativă de omor la Ciocana. A fost reţinut pe urme fierbinţi, după ce ar fi împușcat un bărbat

missing
29 decembrie 2017, ora 18:05

„Imediat a fost supus unei intervenții chirurgicale, a fost lucrată plaga, a fost stopată hemoragia intracraniană după care internat în secția de reanimare. La moment starea lui este critică, el se află în stare de comă profundă”, a menționat Petru Craveț, purtător de cuvânt al Spitalului de Urgență.

În cadrul investigaţiilor, poliţiştii au constatat că, în urma unui conflict iscat cu trei persoane necunoscute, în direcţia victimei a fost efectuată o împuşcătură dintr-un pistol de model necunoscut. Imediat după incident cei trei agresori au fugit de la locul crimei într-o direcţie necunoscută.

În acest context au fost mobilizate toate echipajele mobile din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei, precum şi angajaţi ai Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială „Fulger”.

Concomitent, serviciile de investigaţii din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău de comun cu poliţiştii sectorului Ciocana au obţinut informaţii, privind intenţia celuia care ar fi împuşcat să părăsească teritoriul ţării. Individul suspect a fost reţinut la punctul de trecere Tudora, raionul Ştefan-Vodă.

Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 42 ani, domiciliat în Capitală, fiind reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău.

Ulterior, poliţiştii au depistat pistolul păstrat legal, cu care ar fi efectuat împuşcătura în direcţia victimei, în automobilul unui cunoscut, cu care ar fi venit la punctul vamal. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 36 ani, fiind reţinut şi el pe un termen de 72 ore, sub aspectul art. 323 “Favorizarea infracţiunii” Cod penal.

Bărbatul care ar fi efectuat împușcătura este cercetat penal pentru tentativă de omor şi riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 10 ani până la 15 ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram