Cel puţin 12 persoane au murit în urma unui incendiu în Mumbai

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cel puţin 12 persoane au murit şi alte trei se află în stare critică în urma unui incendiu care s-a produs vineri într-o clădire cu mai multe etaje din Mumbai, capitala financiară a Indiei, au anunţat autorităţile locale citate de site-ul agenţiei Reuters.

Pompierii au fost alertaţi în legătură cu izbucnirea unui incendiu la o clădire comercială din complexul Kamala Mills în jurul orei locale 00:30. Complexul găzduieşte restaurante şi birouri ale mai multor instituţii media.

Autorităţile au precizat că majoritatea persoanelor decedate sunt femei care participau la o petrecere organizată la un restaurant localizat pe acoperiş.

Incendiul a izbucnit la ultimul etaj şi a afectat întreaga structură în mai puţin de 30 de minute, potrivit pompierilor. Cel puţin 24 de autospeciale au fost folosite pentru operaţiunile de stingere a foculu

25 de răniţi au fost transportaţi la spitalul KEM din Mumbai, dintre care 12 persoane au murit. Nouă răniţi sunt trataţi la spitalul Bhatia, potrivit serviciului de urgenţă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...