Actualitate

Cele mai aşteptate filme în anul 2018. Ce lansează Marvel şi Disney

Pantera Neagră, Lara Croft şi Incredibilii sunt câteva dintre personajele îndrăgite care se pregătesc să revină pe marile ecrane în 2018. Vom avea parte de filme noi din seriile “Războiul stelelor”, “Jurrasic park” şi “Misiune imposibila”.

Anul cinematografic începe în forţă în februarie, cu premiera peliculei “Pantera neagră”. Este cea mai aşteptată adaptare a anului după benzi desenate, un film Disney-Marvel cu un buget despre care se zvoneşte că e uriaş.

În mai, revin pe marile ecrane mai toate personajele Marvel, inclusiv Pantera neagră, în “Răzbunătorii: Războiul Infinitului”. Iar la scurt timp după aceea, fanii “Războiului stelelor” vor avea încă un motiv de bucurie, odată cu premiera peliculei “Han Solo”. Deocamdată, “Ultimii Jedi” a avut un succes răsunător, urcând pe locul doi în topul încasărilor pe 2017, cu 844 de milioane de dolari în doar 11 zile de la premieră.

În iunie, Chris Pratt revine în rolul lui Owen în saga “Jurassic World”, într-o misiune de salvare a dinozaurilor de la un eveniment care ameninţă cu dispariţia lor.

Oferta e bogată şi în filme pentru copii sau pentru întreaga familie. Steven Spielberg lansează în martie o adaptare după “Ready Player One” şi tot atunci Alicia Vikander îi ia locul Angelinei Jolie, intrând în pielea eroinei Lara Croft în “Tomb Raider”.

Iar în iunie are premiera filmul de animaţie “Incredibilii 2”.

Sursa: Pro TV 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *