/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Fără șampanie de Revelion. Poliția va interzice băuturile alcoolice în PMAN

missing
28 decembrie 2017, ora 17:22

„Pe perimetrul PMAN vor activa polițiști care vor verifica selectiv oamenii dacă nu au obiecte interzise. Celor care dețin astfel de obiecte, dar și celor care sunt în stare de ebrietate avansată, le va fi interzis accesul în PMAN”, a spus Livii Baziuc, șeful Inspectoratului Național de Patrulare.

„Da, eu consider că e o idee bună, pentru că atunci când este vorba de alcool, oamenii fac unele lucruri care chiar nu-i arată din partea bună”.

„Băutul e tare-tare rău și nu-mi place. Acasă da, dar unde-i lumea?”

„Cu cât sunt mai treji, mintea-i mai trează și nu fac peripeții. Cred că așa, sunt copiii, au făcut foarte bine”.

„Cred că nu schimbă nimic. Sau cu un gât de șampanie sau fără, asta-i părerea mea”.

Pentru a asigura ordinea publică, în perioada 31 decembrie – 15 ianuarie, vor fi antrenați peste 3000 de polițiști și agenți de patrulare, care vor activa în regim de gardă. Chiar dacă de sărbători nu vor fi alături de familie, polițiștii spun că nu le pare rău.

„Activez în poliție peste 20 de ani. În acești ani dacă vreo 4-5 ori am fost la revelion acasă. Acesta este serviciul pe care-l iubesc”.

„De sărbători este clar că serviciul este serviciu. Am avut ocazia să petrec și acasă, dar când ești chemat la serviciu, trebuie să te prezinți. Nu regret, îmi place, munca nu este atât de ușoară însă mă descurc”.

Tot astăzi, Inspectoratul Național de Patrulare” a anunțat că în ziua de 31 decembrie, începând cu ora 20:00, bulevardul Ștefan cel Mare va fi închis în perimetrul străzilor Pușkin și Bănulescu Bodoni. Prin urmare, transportul public va fi redirecționat pe străzile adiacente.

Reporter: Sergiu Niculiță
Operator: Oleg Cozlov

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram