/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/FOTO/ Mândria Republicii Moldova. Cine sunt cei mai buni studenți moldoveni care își fac studiile peste hotare

missing
28 decembrie 2017, ora 12:55

Studenții au fost premiați în cadrul a trei categorii: licență, masterat și doctorat. În cadrul Galei au fost menționați în total 22 de tineri care au atins rezultate remarcabile în plan academic și extra-curricular.

O noutate a acestui an au fost premiile speciale oferite de partenerii Galei:

  • Premiul special în Arte al asociației Oberliht a fost oferit Ecaterinei Suiu (Universitatea Tehnică din Atena, Grecia);
  • Premiile speciale ale Agenției Universitare Francofone pentru cei mai buni studenți francofoni  au fost oferite lui Cătălin Gangalic (INSA Lyon, Franța) și Victor Juncu (Univesitatea liberă din Bruxelles, Belgia);
  • Premiul mare al Asociației Investitorilor Străini a fost oferit Danielei Moisei (Universitatea Charles din Praga, Cehia).

Datorită comunității create, organizatorii Galei Studenților din Republica Moldova își propun să încurajeze interacțiunea tinerilor din diasporă cu reprezentanți din domeniul academic, social, economic din Moldova și să faciliteze transferul de cunoștințe și competențe ale studenților originari din Republica Moldova care au un parcurs academic internațional.

Proiectul este desfășurat fără implicarea instituțiilor guvernamentale – afirmându-se ca un proiect independent – creat de diasporă, pentru diaspora și co-finanțat de diaspora.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram