/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

O deputată PLDM pleacă din politică. „Pentru că prea mulți dintre acei "aleși" de cei mulți sunt murdari”

28 decembrie 2017, ora 12:56

Ciobanu afirmă că așteaptă expirarea mandatului de deputată ca pe o izbăvire. „Actualul Legislativ nu reprezintă cetățenii, ci o Brigadă de hoți care a cumpărat tot ce era de vândut, iar ce nu a putut cumpăra a luat prin șantaj, scheme frauduloase sau cu hapca”.

De asemenea, deputata spune: „2018 va fi ultimul an în care voi mai fi în politică. M-am schimbat atât de mult încât sunt momente în care nu mă mai recunosc. Am ajuns să cred în sinceritatea a câțiva oameni, îi pot număra pe degete, pe care îi știu de o viață. În rest, au fost doar niște însoțitori pasageri prin viață, pe care nu i-am cunoscut niciodată cu adevăratelea. Cu acei în care am crezut și pe care îi credeam prieteni nici nu mă mai salut… S-au vândut… moldovenește sau de frica lui Plaha tac molcom”.

Menționăm că, în 2018 în R. Moldova vor avea loc alegeri parlamentare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram