/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

/FOTO/ Chișinăul salvează Bălțiul. Mai multe autospeciale au pornit să evacueze mormanele de gunoi

missing
28 decembrie 2017, ora 10:47

Tudor Maniv, directorul Regiei „Autosalubritate”, a declarat pentru TV8 că 15 autospeciale sunt deja în drum spre Bălți unde urmează să ajungă la prânz. Potrivit acestuia, în trei zile toate deșeurile menajere vor fi evacuate.

În procesul de salubrizare a orașului se vor implica mai multe instituții care vor furniza tehnica și personalul necesar pentru această intervenție, costurile urmând să fie suportate din fondul de rezervă al Guvernului.

Menționăm că Municipiul Bălţi se confruntă cu o adevărată „criză a gunoiului” după ce compania Salubrity Solutions, care prin concesie presta servicii de evacuare a deşeurilor din localitate, a stopat de la 15 decembrie această activitate

Foto: Vasile Efros

Foto: Facebook/Andrey Gogol

Foto: esp.md

Foto: esp.md

Foto: esp.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram