Noi informații despre explozia din supermarketul din Sankt-Petersburg. Cetățeni moldoveni nu au fost găsiți printre răniți

Piter

Ministerul Afacerilor Externe şi Integrării Europene s-a autosesizat privind explozia într-un supermarket din Sankt-Petersburg, soldată cu mai mulţi răniţi. Ambasada Republicii Moldova în Federaţia Rusă este în contact permanent cu autoritățile ruse pentru elucidarea circumstanțelor acestui incident, şi dacă printre răniţi se află cetăţeni moldoveni. În acest sens, Ministerul va reveni cu informații suplimentare.

Pe 27  decembrie, în Sankt Petersburg, în supermarketul „Perekriostok” din Piața Kalinin a avut loc o explozie. Cel puțin 10 persoane au fost rănite. Patru dintre acestea au fost transportate la spital, iar alte șase au primit îngrijiri medicale la fața locului, informează sursa TASS.

Toate persoanele au fost evacuate din supermaket. Unul dintre răniți se află în stare gravă la spital. Dacă printre răniți se află cetățeni din Republica Moldova, Ministerul va reveni cu informații.

Informații de contact ale Ambasadei Republicii Moldova în Federația Rusă, linia de urgență: +7 929 964 9079.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Liuba Țobenco
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente