(VIDEO) Au convins două fete să ofere servicii sexuale; O fată și un băiat din Capitală, reţinuţi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un tânăr în vârstă de 27 de ani şi o fată de 19 ani, din Capitală, au fost reținuți în flagrant delict după ce au primit bani, pentru prestarea serviciilor sexuale de către o tânără.

Potrivit poliției, suspecții le-au determinat şi convins pe două fete să practice prostituţia într-un aparatment închiriat din sectorul Botanica al Capitalei. Rolul lor era să identifice eventualii clienţi prin intermediul reţelelor de socializare, publicând anunţuri în acest sens.

Bănuiţii au fost reţinuţi în flagrant delict după ce au primit bani, pentru prestarea serviciilor sexuale de către una dintre fete. Ulterior, fiind efectuate percheziţii autorizate la domiciliile lor, poliţiştii au depistat mijloace financiare, acte de identitate a persoanelor implicate la practicarea prostituţiei, precum şi telefoane mobile cu care conversau cu potenţialii clienţi.

Suspecții au fost reţinuţi pe un termen de 72 de ore şi sunt cercetaţi penal pentru proxenetism. Aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare de la patru până la șapte ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...