/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Va sta 16 ani după gratii. Și-a omorât amicul, iar apoi, pentru a ascunde crima, a ucis și complicele

missing
28 decembrie 2017, ora 09:48

Potrivit Procuraturii, în septembrie 2016, aflându-se în vizită la un cuplu, inculpatul, fiind în stare de ebrietate, a iniţiat o ceartă cu stăpânul casei, după care, împreună cu concubina victimei, au lovit bărbatul cu o bucată de lemn până acesta a decedat.

Pentru a ascunde urmele crimei, cei doi s-au deplasat la marginea localităţii pentru a găsi un loc unde ar putea ascunde cadavrul victimei, pe care l-au lăsat acasă. Din teamă să nu fie denunţat la poliţie pentru comiterea omorului, inculpatul i-a aplicat şi femeii multiple lovituri cu aceeaşi bucată de lemn, până victima a rămas fără suflare.

Recent, pentru comiterea omorului săvârşit asupra a două persoane, instanţa de judecată i-a stabilit inculpatului o pedeapsă de 16 ani închisoare în penitenciar de tip închis.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram