Bărbatul a ajuns pe mâna inspectorilor de patrulare după ce s-a izbit cu maşina într-un automobil condus de o tânără de 28 de ani. Accidentul rutier a avut loc în centrul oraşului Bălţi. Imaginile cu slujitorul de cult au fost plasate pe internet.

Că preotul băut îi este nepot o confirmă chiar episcopul Marchel.

Răspunsul însă nu l-am obţinut atât de uşor de la Preasfinţia Sa. Contactat de reporterul Jurnal TV, episcopul Marchel i-a cerut colegului nostru să se prezinte drept angajat al altei instituţii media.

„Of Doamne, Jurnal TV, Jurnal TV, acel cu care eu nu vreau să am nimic comun. Hai prezintă-te de la altă ediţie ş-apoi vorbim. Rog frumos, când vei derula asta, spune că nu am vrut să vorbesc cu Jurnalul şi am vorbit cu Moldova”, a spus Marchel.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Bălţi au declarat pentru Jurnal TV că sunt în aşteptarea rezultatelor finale ale expertizei medico-legale pentru a vedea gradul exact de alcoolemie al preotului. Totodată, în urma accidentului rutier a fost deschisă o anchetă pentru a stabili cine dintre şoferi se face vinovat.