/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Optmart SRL, la primul offline. Prezentatoarele TV, față-n față cu telespectatorii

missing
27 decembrie 2017, ora 18:32

Prezentatoarele emisiunii au profitat de moment pentru o discuție „fără perdea” cu cei veniți la eveniment.

„Nu noi am decis, au decis probabil spectatorii noștri care au scris, care au insistat, dar eu personal ceea ce aștept de la offline este să se convingă că nu suntem așa de grase cum ei nouă ne scriu câteodată. Suntem foarte recunoscătoare faptului că se împărtășesc cu noi cu secrete pe care trebuie să ai curaj ca să le spui cuiva”, a spus Alla Donțu, moderatoarea a emisiunii „Optmart SRL”.

„Dacă noi am vorbit despre frici, atunci scriu, întreabă despre cum pot depăși fricile. Dacă noi am vorbit despre bani atunci întreabă cum ar putea să economisească. În funcție de temă, astea sunt întrebările”, susține Angela Stafii, moderatoare a emisiunii „Optmart SRL”.

„Vrem să creăm o comunitate de cetățeni ca să discutăm teme care până acum nu s-au discutat, nu s-au discutat la TV”, menționează Angelica Frolov, moderatoare a emisiunii „Optmart SRL”.

Atunci când ești de partea cealaltă a ecranului nu știi cu cine vorbești de obicei. Atunci când vezi publicul în ochi este cu totul altceva. Vezi oamenii vii, înțelegi care sunt așteptările lor”, spune Diana Guja, moderatoare a emisiunii „Optmart SRL”.

Cele patru prezentatoare de la TV8 au vorbit despre fricile lor, au dansat și s-au distrat împreună cu participanții la discuție.

Spectatorii au spus că la offline le-au văzut altfel pe cele patru prezentatoare și s-au convins că Moldova are nevoie de „Optmart SRL”.

„Trebuie să se discute aceste subiecte, trebuie în sfârșit femeile să aibă în față o ofertă pe care ne-o pun în față aceste patru femei diferite”.

„Eu cred că el în primul rând inspiră femeile pentru a fi mai îndrăznețe și a face ceva personal ceea ce le place”.

„Este ceva deosebit, este foarte sincer, este interesant, sunt în primul rând patru persoane absolut diferite”.

„Vrem să le privim în continuare, vesele și în genere seara de azi mi-a făcut plăcere”.

Discuțiile au fost condimentate cu un pahar de vin fiert și muzică de suflet.

Reporter: Sergiu Niculiță
Imagini: Tudor Bigu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram