(FOTO) Igor Dodon a conferit distincții de stat și titluri onorifice pentru 18 actori de teatru

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cu ocazia Zilei Naționale a Actorului, președintele Igor Dodon a semnat un decret astăzi prin care a conferit distincții de stat și titluri onorifice pentru 18 actori de teatru.

„În legătură cu această sărbătoare profesională, pentru merite deosebite în dezvoltarea și propagarea artei teatrale, contribuție substanțială la afirmarea valorilor culturale și înaltă măiestrie artistică, am semnat un decret prin care am conferit distincții de stat și titluri onorifice pentru 18 reprezentanți ai vieții teatrale. Aceștia sunt reprezentanți ai teatrelor de pe tot teritoriul Republicii Moldova, a declarat Dodon într-o postare pe rețele de socializare”, a scris Dodon, într-o postare pe pagina sa de facebook

Dodon afirmă că susține și încurajează oamenii de cultură și tinerele talente din Republica Moldova.

„Voi susține și încuraja în continuare oamenii de cultură și tinerele talente care prin profesionalismul său și dedicație vocației sale duc faima țării noastre în lume. Trebuie să investim în cultură și educație fiindcă oamenii sunt cel mai de preț activ pe care îl are Republica Moldova”, a conchis Dodon.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...