PAS, „bilanţ jenant” în primul an de mandat al lui Igor Dodon: „Oamenii trebuie să știe că este un mincinos”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Igor Dodon nu a realizat nimic din ce a promis. Mai mult decât atât, a încălcat angajamente importante, precum faptul că nu va face coaliție cu Plahotniuc. Declaraţia aparţine preşedintelui Partidului Acţiune şi Solidaritate, Maia Sandu, fosta contracandidată a actualului preşedinte, care face un „bilanţ jenant” pentru primul an de mandat al lui Igor Dodon.

„Igor Dodon a mințit oamenii doar pentru a le lua voturile, iar acum, împreună cu Plahotniuc, guvernează țara îmbogățindu-se pe seama oamenilor. Ei trăiesc în lux, iar pe cetățeni îi țin în mizerie și sărăcie. Ei vor să rămână nepedepsiți pentru abuzurile lor și să controleze totul în țară”, se arată într-un comunicat al Partidului Acţiune şi Solidaritate.

Potrivit PAS, „oamenii trebuie să știe că Igor Dodon este un mincinos care face orice pentru a rămâne la putere”. „Oamenii trebuie să sancționeze trădătorii de țară și hoții de la guvernare”, susţine PAS, solicitând oamenilor să tipărească infograficul de mai jos, pentru a-l distribui şi altora.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...