(VIDEO) Comercializau droguri în valoare de 80 mii de lei în Capitală; Trei indivizi, reținuti

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Trei persoane cu vârsta cuprinsă între 19 și 26 de ani, din Chișinău au fost reținuti fiind suspectați de comercializarea drogurilor pe teritoriul Capitalei. Aceștia au fost depistați în urma perchezițiilor efectuate de polițiști la domiciliile suspecților.

Potrivit poliţiei, suspecții au creat o schemă de comercializare a drogurilor și răspândirea acestora prin intermediari către consumatorii finali. Drogurile erau comercializate din incinta unui local din sectorul Ciocana al Capitalei, dar și de la domiciliul acestora.

Astfel, doi membri au fost reținuți în flagrant în incinta localului din sectorul Ciocana în momentul comercializării drogurilor, iar al treilea a fost reținut la domiciliul său.

Ca urmare a perchezițiilor în automobilele, domiciliile și garajul care era drept depozit și laborator, au fost depistate aproximativ o jumătate de kg de marijuană hidroponică, peste un kg de produse etnobotanice și materie primă, soluție și obiecte destinate producerii drogurilor, cântar la scară mică, mai multe pliculețe de tip zip – lock în care erau ambalate dozele de drog pentru ulterioara comercializare.

La fel, au fost ridicați bani proveniți din activitatea criminală desfășurată, aproape 105.000 lei, 1.280 euro și 1.600 dolari SUA, 4.600 hrivne. Doi dintre suspecţi au fost anterior condamnați pentru infracțiuni analogice și jaf.

Valoarea totală a stupefiantelor sechestrate și scoase din circuitul ilicit este de aproximativ 80.000 lei, 5 game de produse etnobotanice fiind vândut la prețul de 200 lei, iar 2 grame de marijuană la prețul de 150 lei.

Toate persoanele au fost reținute pe un termen de 30 de zile. Dacă vinovăția lor va fi demonstrată aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 7 la 15 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...