Obiect luminos neidentificat văzut aproape concomitent pe cer în România, Rusia și Grecia

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un locuitor din Vrancea şi unul din Bihor din România susţin că au fotografiat pe cer, în dimineaţa zilei de marţi, 26 decembrie, un obiect luminos imposibil de identificat. Imagini asemănătoare au apărut şi în vestul Rusiei și în Grecia, iar asupra provenienţei obiectului au fost emise mai multe ipoteze.

În dimineaţa zilei de ieri, în jurul orei 5:30, un bărbat din Vrancea a fotografiat un obiect luminos care apăruse pe cer. O altă persoană, din Bihor, a surprins cu camera foto acelaşi obiect rămas până acum neidentificat. Imaginile au fost furnizate reporterilor Digi24.

În plus, un român aflat în vacanță în Grecia a surprins și el fenomenul, la ora 5:35.

„O pată de lumină rămasă în urma unui fenomen astronomic: meteorit sau satelit ce a intrat în atmosfera Pamântului”, spune bărbatul, care a fotografiat momentul de pe insula Chios.

Aparent, același obiect misterior a fost observat și în Rusia, într-un oraș din apropiere de granița cu Ucraina. Un bărbat din Lipetsk a încărcat imaginile pe YouTube cu obiectul luminos.

În ambele clipuri, obiectul emana o lumină concentrată, ce ulterior devenea difuză, ceea ce ar putea însemna o dezintegrare în atmosferă.

Una dintre ipotezele de lucru este că obiectul observat ar fi o bucată din staţia spaţială chineză Tiangong-1, care are o greutate de 8,5 tone şi se presupune că ar urma să se prăbuşească pe pământ la începutul anului 2018.

O altă variantă ar fi că obiectul luminos ar fi, de fapt, un meteorit care s-a dezintegrat la intrarea în atmosferă.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...