(FOTO) Au intrat ilegal în casa unui bărbat din Nisporeni, l-au bătut și i-au furat mii de euro; Doi indivizi, reținuţi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Doi bărbați cu vârsta cuprinsă între 17 și respectiv 36 de ani, din raioanele Nisporeni și Anenii Noi, sunt suspectați pentru tâlhărie. Aceştia au pătruns în locuință unui bărbat în vârstă de 61 de ani din Nisporeni. Totul s-a întâmplat în seara zilei de 14 decembrie curent.

Potrivit poliţiei, suspecţii au imobilizat victima cu un electroșoc și i-au aplicat lovituri cu un obiect metalic în regiunea capului, după care, aceștia au sustras din locuință 4.650 euro și 120 lei. Astfel, în data de 15 decembrie curent, suspecții au fost depistați și reținuți în timp ce se pregăteau să părăsească teritoriul țării.

În urma perchezițiilor corporale și la domiciliile suspecţilor, polițiștii au depistat și ridicat obiectele ce au fost folosite la comiterea atacului tâlhăresc (o bâtă din lemn, un electroșocher) și 1.500 euro, o parte din suma sustrasă și droguri.)

Suspecții şi-au recunoscut vina, aceștia au mai declarat că o parte din suma furată a fost folosită pentru distracții, iar hainele în care erau îmbrăcați în momentul atacului tâlhăresc au fost distruse prin ardere, imediat după săvârșirea infracțiunii.

Anterior, unul dintre bănuiți a fost condamnat pentru infracțiuni similare și omor intenționat săvârșit pe teritoriul Federației Ruse, ispășindu-și pedeapsa în perioada anilor 2005 – 2013 în penitenciarul „Belîi Lebedi”din orașul Salicamsc.

Suspecții sunt arestați pentru 30 de zile. În acest caz a fost inițiată o cauză penală. Dacă vor fi găsiți vinovați, bănuiții riscă închisoare de la opt la zece ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...