/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Abrams, retrase de pe linia frontului

Ce amendă riscă să achite un preot care și-a spălat automobilul în curtea Catedralei Mitropolitane

missing
26 decembrie 2017, ora 17:59

„Casa parohială din spatele catedralei va mai avea și o spălătorie auto pentru clericii catedralei. Unul din ei deja își spală mașina în parc. Inspectoratul Național de Patrulare al IGP, cum credeți, merită o amendă cel puțin?”, s-a întrebat Andronache pe pagina sa de Facebook.

Potrivit Codului Contravențional al Republicii Moldova, spălarea vehiculelor în locuri neautorizate se sancționează cu amendă de la 20 la 50 de unităţi convenționale (1.000 la 2.500 de lei) aplicată persoanei fizice sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 40 la 60 de ore, cu amendă de la 100 la 200 de unităţi convenționale aplicată persoanei juridice cu sau fără privarea, în ambele cazuri, de dreptul de a desfășura o anumită activitate pe un termen de la 3 luni la un an.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram