/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Primăria Capitalei caută opt șefi de Direcții. Ce posturi vor fi curând vacante

missing
26 decembrie 2017, ora 15:59

Este vorba de 8 funcţii vacante de şefi ai Direcţiilor generale, inclusiv:

– Direcția generală finanțe,
– Direcția generală transport public și căi de comunicație,
– Direcția generală comerț, alimentație publică și prestări servicii,
– Direcția generală educație, tineret și sport,
– Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului,
– Direcția generală a Fondului municipal de susținere socială a populației
– Direcția agricultură și alimentație,
– Direcția generală economie, reforme și relații patrimoniale.

În acest moment, funcţiile de conducători ai subdiviziunilor respective se asigură prin interimat. În cazul ocupării acestor funcții prin concurs, funcționarii ce asigură interimatul vor reveni în funcțiile de bază exercitate anterior.

În acelaşi timp, conducătorii mai multor întreprinderi municipale activează în baza contractelor individuale de muncă încheiate pe o perioadă determinată, care expiră în timpul apropiat. În cazul dat, ne referim la managerii ÎM Regia „EXDRUPO”, ÎM „Centrul de găzduire și orientare pentru persoanele fără domiciliu stabil”, ÎMGFL nr. 7, ÎM „Regia Autosalubritate”, ÎM „Regia transport electric Chișinău” şi ÎM Reţele electrice de iluminat „Lumteh”.

Primarul interimar Silvia Radu le-a solicitat conducătorilor întreprinderilor municipale respective un raport de activitate. De asemenea, pentru aceste posturi va fi organizată procedura de selecţie, după terminarea perioadei de mandat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram