/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/FOTO/ PMAN plină de mașini noi. Cum arată cele 97 de automobile, destinate Serviciului Vamal, aliniate în Centrul Capitalei

missing
26 decembrie 2017, ora 15:20

Necesitatea respectivei achiziții a fost determinată de scoaterea din circuit a 101 autoturisme învechite moral și fizic (anul de fabricație 1997-2005). Majoritatea dintre acestea erau într-o stare tehnică deplorabilă, motiv pentru care era riscantă exploatarea, iar restul presupuneau majore cheltuieli de întreținere și reparație.

În urma vânzării acestora au fost colectate 983.927 lei, care au fost ulterior realocați pentru procurarea noului lot de autoturisme.

Autoturismele au fost procurate în cadrul unei licitații publice desfășurate în strictă conformitate cu procedurile prevăzute de legislația în vigoare.

Totodată, precizăm că toate mașinile nou-procurate fac parte din clasa Econom, optându-se pentru modele cu un preț de achiziție și ulterior, de întreținere, rezonabil. Costul total al achiziției constituie aproximativ 19,8 milioane lei, bani alocați din bugetul de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram