/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

/FOTO/ Doi tâlhări au intrat în casa unui bătrân, l-au imobilizat și i-au furat peste 4.000 €

missing
26 decembrie 2017, ora 12:00

Suspecții au fost reținuți pe 15 decembrie curent în timp ce se pregăteau să părăsească teritoriul țării. În urma perchezițiilor corporale și la domicilii, polițiștii au depistat și ridicat obiectele ce au fost folosite la comiterea atacului tâlhăresc (o bâtă din lemn, un electroșocher) și 1500 euro, o parte din suma sustrasă și droguri.

Audiați de poliție, suspecții își recunosc vina integral. Bărbații au declarat că o parte din suma furată a fost folosită pentru distracții, iar hainele în care erau îmbrăcați în momentul atacului tâlhăresc au fost distruse prin ardere, imediat după săvârșirea infracțiunii. În prezent, aceștia sunt arestați pentru 30 de zile.

Pe marginea acestui caz a fost inițiată o cauză penală în baza art. 188 al. 2 Cod penal al RM. Conform legislației în vigoare persoanele culpabile de „Tâlhărie” se pedepsesc cu închisoare de la 8 la 10 ani.

Menționăm că, unul dintre ei a fost condamnat pentru infracțiuni similare și omor intenționat săvârșit pe teritoriul Federației Ruse, ispășindu-și pedeapsa în perioada anilor 2005 – 2013 în penitenciarul ”„Belîi Lebedi”din orașul Salicamsc (penitenciar în care își ispășesc pedeapsa hoții în lege și autorități criminale).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram