Evenimente utile pentru cei mai creativi și curioși. #diez vă recomandă să învățați și să vă distrați, marți, 26 decembrie

evenimente56
Foto: Matthew Henry

Iată se scurge și ultima săptămână a lui decembrie. Vacanța, distracțiile nu trebuie să vă lenevească și, de aceea, noi venim cu o porție utilă de recomandări pentru voi, ca să reușiți să faceți ceea ce nu ați făcut până acum.

#1. Passport to the future

Ai visat mereu să-ți faci studiile peste hotare, dar ți se părea că este irealizabil ? Evenimentul organizat de Interact Club Chișinău te va iniția în alegerea universității potrivite și îți va prezenta diverse oportunități de a învăța în Uniunea Europeană, Statele Unite ale Americii și Emiratele Arabe Unite.  Nu rata ocazia unică de a face primul pas semnificativ spre viitorul pe care ți-l dorești ! Înscrie-te acum, indicând țara care te pasionează cel mai mult din punct de vedere educațional, doar completând acest formular.

Atenție : avem doar 70 de locuri disponibile! Ne vom ghida după principiul ,,Primul venit-primul servit”. Întâlnirea va avea loc la Radisson Blu Leogrand Hotel, de pe strada Mitropolit Varlaam 77, la ora 16:30, intrarea costă 50 de lei. Mai multe detalii le vedeți aici.

#2. Cuvintele din Gesturi

Cînd vine vorba de dezvoltare personală, primul pas pe care trebuie să-l faci este să ieși din zona de confort! Fie că ești la un interviu, faci o vînzare, negociezi un contract sau discuți cu colegii, modul în care te prezinți reprezintă imaginea ta. Uneori un gest poate spune mai mult decât o mie de cuvinte.

În cadrul acestui training vom aborda cele mai importante subiecte din comunicarea verbală, nonverbală și paraverbală, după cum urmează:
#Cum facem o prezentare personală pe nepregătite;
#Ce pondere au cuvintele într-un discurs;
#Cum jonglăm cu vocea în discurs;
#Cum folosim vocea ca să transmitem emoții;
#Care este comportamentul recomandat în business, pentru o femeie și pentru un bărbat și altele.

Care sunt avantajele acestui training?
#Subiectele sunt însoțite de exerciții practice, care te ajută să ai o vorbire de impact.
#Îți dezvolți abilitățile de comunicare și primești o doză însemnată de încredere în sine.

Evenimentul va avea loc la ora 17:00, se va desfășura Lunedor Training Room, de pe str. Ismail 98/4. Mai multe detalii le aflați pe pagina de Facebook.

#3. Repetiția Revelionului

MuzCafe dă start petrecerilor de repetiție a revelionului! V-om organiza împreună cea mai incendiară, veselă, distractivă repetiţie a Revelionului 2018! Vino să facem repeție, v-om întâmpina Revelionul la ora 12:00 cu şampanie din partea barmanilor, MC fotograf şi dansuri cu karaoke până în zori. Rezervează masa în cel mai vesel, distractiv karaoke din Chişinău, la numărul de telefon 06 810 44 44. Petrecerea se va începe la 22:00, veniți pe adresa Albișoara 44. Mai multe informații le găsiți aici.

#4. Oameni și vin care aduc căldură

E cald atunci când e cald pentru toată lumea. E cald atunci când oamenii buni se adună pentru a se simți bine și a genera acea căldură de care cineva duce lipsa. Domnul Gheorghe, din Ceadar, are nevoie de această căldură.  Soarta a fost nemiloasă cu dumnealui, consecințele războiului l-au făcut invalid de gradul I încă din copilărie. Are 75 de ani, și trăiește singur într-o sărăcie de nedescris, fără nici un ajutor din partea autorităților. Iar iarna este rece … Agenția PRofile te invită la o seară de caritate unde vom strânge bani pentru a-i asigura o iarnă mai caldă și a-i aduce speranța că lucrurile se pot schimba, că nu-i totul pierdut, că oameni cu inimă mare există. Toți doritorii sunt așteptați, la ora 18:00, la PRofile, care se află pe strada M. Kogălniceanu 31, ap 9. Mai multe detalii le aflați aici.

#5. Oră gratuită de Limba Italiană

Îți place să studiezi limbile străine? Iată ai ocazia gratuită să începi un curs de limba italiană. Pentru detalii și programări ne puteți contacta la nr. de tel.: 060205541 sau 078949697. De asemenea puteți accesa pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente