(FOTO și VIDEO) Start Caravanei de Crăciun; 18 autospeciale au pornit în țară

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a dat start Caravanei de Crăciun. 18 autospeciale de intervenție ale pompierilor au pornit în coloană în seara zilei de ieri 24 decembrie, din sectorul Buiucani al Capitalei și s-au instalat în Piața Marii Adunări Naționale.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, sute de oameni au întâmpinat pompierii, care au aranjat mașinile pentru a fi admirate. Copii prezenți la eveniment au avut parte de victoriene și concursuri.

Finaliștii concursurilor au primit în dar dulciuri și bomboane, dar și detectoare de fum. La concursul final, câștigătorul s-a ales cu o cască de protecție, cu care pompierii intervin în incendii.

După ce evenimentul a luat sfârșit toate autospecialele au pornit în țară pentru a duce cadouri copiilor. Peste 100 de micuți din 33 de familii vor beneficia de daruri din partea salvatorilor.

Pompierii vor împărți dulciuri, dar și vor instala în casele acestora detectoare de fum pentru a preveni izbucnirea incendiilor. Campania IGSU va dura timp de două săptămâni, timp în care oamenii ar putea primi pompierii în casele lor.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...