/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac cibernetic în Moldova, paradox istoric, decizie UE și arme chimice! Zelenski: Putin e un nazist

Serena Williams revine pe terenul de tenis. Cu cine va avea primul meci

missing
25 decembrie 2017, ora 15:51

În vârstă de 36 de ani, Serena Williams nu a mai jucat tenis de aproape un an de zile, iar turneul de la Abu Dhabi va reprezenta revenirea oficială în sportul pe care l-a dominat în ultimii ani. Williams a anunţat că vrea să-şi apere titlul cucerit la Australian Open în luna ianuarie a acestui an.

“Sunt încântată să joc pentru prima dată în cadrul turneului de la Abu Dhabi. E cel mai important eveniment pentru mine de la naşterea fiicei mele în septembrie”, a declarat Williams pentru site-ul oficial al competiţiei.

Williams şi Ostapenko vor fi primele femei care vor participa la cea de-a 10-a ediţie a campionatului mondial de tenis Mubadala, care a marcat mult timp începutul sezonului mondial de tenis al bărbaţilor.

“Sunt incantata si onorata sa imi fac revenirea ca una dintre primele femei ce participa la acest eveniment”, a adaugat Williams.

Campionatul se desfăşoară între 31 decembrie şi 2 ianuarie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram