Pompierii români în alertă! Un bătrân și-a dat foc la casă pentru că a pierdut Real Madrid

Clipe de panică pentru o familie din cartierul arădean Gai după ce bătrânul pe care l-au luat în întreţinere a incendiat casa de supărare că echipa sa favorită, Real Madrid, a pierdut derby-ul împotriva rivalei FC Barcelona, scrie ghidularadean.ro.

Totul s-a întâmplat chiar în ajunul Crăciunului, în jurul orei 13:00, când, negru de supărare, bătrânul de aproximativ 70 de ani, s-a închis în locuinţă, a luat un bidon de diluant pe care îl folosea la aprinderea focului şi l-a aruncat în sobă.

Văzând că un fum negru, femeia care l-a luat în întreţinere pe bătrân şi care locuieşte la doar câteva case distanţă, a fugit într-un suflet să vadă ce s-a întâmplat însă uşile erau închise.

Până la sosirea pompierilor, familia femeii a reuşit să spargă uşa locuinţei şi să îl scoată pe bătrân din incendiu înainte ca acesta să fie rănit.

Pompierii au intervenit la faţa locului cu o autospecială şi au reuşit să stingă flăcările înainte ca aceasta să cuprindă întreaga locuinţă, însă mobilierul din încăpere şi hol a ars, pereţii sunt îmbibaţi cu fum iar ce nu a distrus focul a fost distrus de către apa folosită de pompieri, în încercarea de a stinge focul şi a limita pagubele.

Bătrânul se află în afara oricărui pericol. Întrebat de oamenii legii şi de către cei care îl au în grijă, bărbatul a spus că este conştient de ce a făcut şi că nu regretă fapta. Mai mult, spune că ar fi vrut să moară, să nu mai ştie de umilinţa prin care a trecut echipa favorită.

Bătrânul piroman se va alege cu dosar penal pentru distrugere şi cel mai probabil va fi supus unei expertize psihiatrice.

Real Madrid a fost învinsă, sâmbătă, pe teren propriu de FC Barcelona cu scorul de 3-0.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.