Colinde adunate din întreaga țară. Vezi care este programul zilei la Târgul de Crăciun din Orhei

25991409_2005939459730749_785873010_o_420960

Astăzi, 25 decembrie, de Crăciunul pe stil nou, în cadrul Târgului de Crăciun din Orhei, ediția a III-a, începând cu ora 19.00, va fi organizat „Festivalul Colindelor”. La festival vor participa ansambluri artistice din UTA Găgăuzia, ansambluri artistice bulgărești și colective locale din Orhei.

Mai mult, cu un recital inedit vor veni actorii Teatrului „Mihai Eminescu”, iar culminația serii va fi un concert cu Gheorghe Țopa.

Amintim că, Târgul de Crăciun din Orhei și-a deschis ușile pe 23 decembrie, unde au participat peste 10 mii de vizitatori.

Atracția Târgului de Crăciun din Orhei sunt cele patru tobogane și patinoarul, care sunt absolut gratuite.

Mirosul de vin fiert cu scorțișoară și a colacului secuiesc glazurat cu zahăr ars – Kurtosh, luminițele magice au creat ambientul perfect pentru ca Târgul de Crăciun din Orhei să fie mai mult decât magic.

Decorul și miile de ghirlande au transformat parcul într-o adevărată poveste sclipitoare de iarnă.

Micuții sunt așteptați la Căsuța lui Moș Crăciun, care este decorată exact ca în visurile copiilor. Aici, Moșul cu Crăciunița îi așteaptă pe copilași, deapănă amintiri, recită poezii, iar Moșul îi răsplătește pe fiecare cu un cadou.

În aseara zilei de ieri, 24 decembrie, în cadrul Târgului, Ansamblul din România, „Nemuritorii”, și Maria Iliuț au adunat mii de vizitatori, care s-au distrat și au dansat alături de artiști.

Menționăm că Târgul de Crăciun din Orhei este deschis până pe 7 ianuarie, iar în fiecare zi, organizatorii au pregătit un program divers.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente